banner
Nyheder Detaljer

Hvilket er det bedste valg til rejseadapteren i Storbritannien og Frankrig?

For at rejse til Storbritannien og Frankrig på samme tid skal du forberede to forskellige typer rejseadaptere; en for Det Forenede Kongerige og en for franskmændene.

M()KAS@G3X32@3X@X}~%E67

Den franske stikkontakt er en to runde hul nul strømførende ledning, og der er en cylindrisk jordet kobberstang på stikkontakten; mens den britiske stikkontakt er en pin-formet jack (ovenfor). Det kan ses, at stikkene til kinesiske elektriske apparater ikke kan bruges direkte i disse to lande, og stikkene i disse to lande er også forskellige, så hvis du rejser til disse to lande på samme tid, skal du forberede to typer stikomformere

Den franske stikkontakt er en to runde hul nul strømførende ledning, og der er en cylindrisk jordet kobberstang på stikkontakten; mens den britiske stikkontakt er en pin-formet jack (ovenfor). Det kan ses, at stikkene til kinesiske elektriske apparater ikke kan bruges direkte i disse to lande, og stikkene i disse to lande er også forskellige, så hvis du rejser til disse to lande på samme tid, skal du forberede to typer stikomformere.

 

Europæisk standard og britisk standard konverteringsstik.

 

Adapterstiktyper egnet til brug i Frankrig:

 

1. En-til-mange Euro-stikomformer uden jordforbindelse:

 

Diamantformet bumpisoleringsdesign, kan indsættes i den franske forsænkede stikkontakt, jordstiften i stikkontakten fungerer ikke.

 

2. En-til-en konverteringsstik med jordforbindelse:

 

Stiften er mere fast indsat i den franske stikkontakt, og stikket har et jordhul, der matcher jordstiften på den franske stikkontakt, som kan realisere jordforbindelseseffekten og effektivt sikre sikkerheden.

 

3. Multifunktionelt konverteringsstik:

 

Den multifunktionelle konverteringsstik indeholder multinationale stiktyper, blandt hvilke det diamantformede europæiske stik kan bruges i den franske stikkontakt.

 

Adapterstiktyper, der er egnede til brug i Storbritannien:

 

1. En-til-mange britisk adapterstik

Den ægte britiske standard jordforbindelse beskytter effektivt brugerens sikkerhed.

 

2. Multifunktionelt konverteringsstik

Multifunktionskonverteringsstikket indeholder multinationale stiktyper, blandt hvilke det britiske standardstik kan bruges i det britiske stik.

 

Derfor, når du rejser til Storbritannien og Frankrig, skal du have et konverteringsstik fra Storbritannien og Frankrig. Du kan kombinere et separat konverteringsstik eller medbringe et multifunktionelt konverteringsstik. Selvfølgelig er det multifunktionelle konverteringsstik mere praktisk og praktisk.


Du kan også lide

Send forespørgsel