banner
Nyheder Detaljer

Multi Faction Belysning Elektrisk vægkontakt og stikkontakt Stort panel

Elsikkerhed er en af ​​de mest bekymrede ting i vores familie. Der er mange mærkestikkontakter på markedet og mange typer stik. Mange vælger afslappet, så længe de kan tændes. Faktisk er der meget opmærksomhed på at vælge stikkontakten. Kan du virkelig slukke med stikkontakten med en kontakt? Vil du vælge en switch eller ingen switch?

multi 2pin power electrical switch socket

Faktisk er stikkontakterne på væggene derhjemme generelt ingen switching og switch. Switchen er generelt mobile stikkontakter. Med alles opmærksomhed på elsikkerhed dukker flere og flere stikkontakter op i vores hjem. Stikkontakten med afbryder og stikkontakten uden afbryder er kun et problem, der er ikke mange fordele og ulemper. Stikkontakten med kontakt har følgende tre praktiske anvendelser:


1. Stikkontakten med en kontakt kan ikke kun bruge elektriske apparater, men også styre nedlukningen eller lysledningen af ​​stikkontaktens strømforsyning gennem kontakten.


2. Det er mere bekvemt at lukke ned. Hvis du f.eks. kun bruger fjernbetjeningen, er tv'et stadig standby, forbruger en del strøm og er også modtageligt for lynnedslag. Sluk med kontakten på stikkontakten og afbryd strømforsyningen direkte. Det er mere bekvemt og sikkert.

cheap household electrical switch socket wall

3. Stikkontakten med en kontakt kan undgå, at der løsnes mellem kontaktpladen og stikket på grund af hyppige stik. Andre ikke-hyppige elektriske apparater bruger stikkontakter uden afbryder for at spare indkøbsomkostninger.


Men stikkontakten med omskiftning er højere end stikkontakten uden kontakt.


Når du bruger stikkontakten med en kontakt, skal du være opmærksom. El-apparatet med stor effekt skal være udstyret med en 16A-kontakt. Derudover skal mikrobølgeovnen, induktionskomfuret, cd-maskinen og andre elektriske apparater være udstyret med stikkontakter. Ellers vil strømforsyningen i maskinen altid have strøm, og strømforsyningen er ikke god for de elektriske apparater i lang tid, og den er også omkostningseffektiv. Afbryderen med en stor elektrisk strøm beskadiges let.


Du kan også lide

Send forespørgsel