banner
Nyheder Detaljer

Er Midway Switch en multi-control switch? Hvad gør en multi-control switch?

De fleste af kontakterne i livet henviser til elektriske kontakter, som giver os bekvemmelighed ved brug af elektriske apparater, især brugen af lamper og lanterner. Generelt er almindelige kontakter enkeltkontrolafbrydere, det vil sige, at en switch kun kan styre et elektrisk apparat. I midten af kontakten er der 4 indsættelseshuller, og der er et centralt aksepunkt i midten, som en trykplade. Når kontakten trykkes til venstre og højre, udskiftes krydset og kontakterne. Ved ledninger kræves 4 ledninger, og den ene styres af flere kontakter. elektriske apparater.

1

Er midtvejskontakten en multi-control switch?

 

Halvvejskontakten, også kendt som "halvvejskontakt" og "tovejs bakkontakt", består af to enpolede dobbelt-til-kontakter, og formålet er at realisere on-off-kontrol i tre eller flere positioner.

 

I midten af kontakten er der 4 indsættelseshuller, og der er et centralt aksepunkt i midten, som en trykplade. Når kontakten trykkes til venstre og højre, udskiftes krydset og kontakterne. Ved ledninger kræves 4 ledninger, og de to ledninger til venstre er forbundet med et par. 1- og 3-stikkene på kontrolkontakten er tilsluttet separat, og den anden linje i A-dobbeltkontakten er forbundet til strømforsyningens L (+), det vil sige nulstikket. De to ledninger til højre er forbundet til henholdsvis 1 og 3 stikkene på B-dobbeltkontrolkontakten, og den anden ledning er forbundet til lampetrådens (+).

2

Hvad gør en multi-control switch?

 

I villaer, rumtyper i forskudt plan og andre store rumtyper eller på nogle offentlige steder kan der være et elektrisk apparat (almindeligvis et belysningsapparat), der skal styres til og fra på tre eller flere steder. Midtvejskontakten er designet til at imødekomme dette behov. For at styre et elektrisk apparat med tre positioner kræves to dobbeltstyringsafbrydere og en midtvejsafbryder; for fire positioner til styring af et elektrisk apparat kræves to dobbeltbetjeningsafbrydere og to midtvejsafbrydere; for fem positioner til styring af et elektrisk apparat kræves to dobbelte controllere. Skift plus tre midtvejskontakter osv. Med hensyn til ledningsarrangement er det det samme som dobbeltstyringskablet. Bare vær opmærksom på, at de to dobbeltstyringsafbrydere er installeret i for- og bagenden af dobbeltledningen, og midtvejskontakten kan installeres i midten (midtvejskontakten kan installeres i midten for at opnå to kommutationer af ledninger).

 

Hvad er forskellen mellem en multi-switch og en multi-control switch?

 

1. Multi-åben switch

 

Multikontakten er nævnt ovenfor, det vil sige, der er flere switchknapper i et switchpanel, kun en knap er en enkelt switch, og flere knapper er multi-switches. Og jo mere antallet af mere åbne, jo flere knapper, jo mindre hver knap, den er velegnet til små rum eller tæt oplyste steder.

 

2. Multi-kontrol switch

 

Multistyringskontakten har generelt flere kontaktpaneler, det vil sige, at en switchknap på flere switchpaneler kan styre det samme elektriske apparat, eller der kan være kontakter med 3 eller flere grunde, som kan styre et lys på samme tid. Når du bruger en multi-control switch, er det sikrere at bruge den med to dual-control switches.


Du kan også lide

Send forespørgsel